IT jobb o utbildning

Jobba med IT


skrivet den 22 aug av Admin, klockan:11:27
Jag kommer i några inlägg framöver skriva om hur man ska gå till väga om man vill jobba med IT. Jag vet att begreppet är väldigt brett men det kommer mina råd också vara. Man kan jobb som programmerare men man kan även vara IT-chef utan några större kunskaper om programmering. Det finns några olika vägar att gå men det mest normala är att man går en utbildningen på ett universitet eller på en högskola. Alla högskolor och universitet erbjuder olika slags utbildningar inom IT och jag kommer gå igenom några av dem. Jag arbetar själv med IT och jag kan rekommendera alla att på något sätt utbilda sig inom IT. Väldigt många jobb kräver idag en baskunskap inom IT och detta gör att det är viktigt att alla har den baskunskapen. Jag kommer börja med att skriva om den ena vägen man kan ta för att få ett jobb inom IT och lite senare kommer jag skriva om den andra vägen.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt